About Me

My photo
name: nurul azika abdul jalil.. studying at UPM Bintulu,sarawak.. Amek Diploma in Agriculture..i'm now already finish my diploma... weeeeeee~~~ ^_^ Mempunyai family yg kecik jer, tp masing2 dah besar..hehehhe My Daddy( Abdul Jalil B. Abu Bakar), My Mummy ( Noorma Binti Ramli ) and My Brother ( Muhammad Nuraizat B. Abdul Jalil )..she already be part of my family My Little Sis (Nazila Che Mat)... Happy dgn life sekarang... syukur Alhamdulillah~~

Tuesday, August 16, 2011

~Ramadhan~

Ramadhan tiba..
Ramadhan bakal pergi..
dapat x jumpe lagi ramadhan akan datang..

lagi 10 hari akan fly back 2 subang..
10 hari 2 mcm2 boleyh jd..
doakan yg terbaek jer lah kan..
moga2.. dapat bertemu dgn keluarga raya ni..
n dapat beraya dgn mereka..

dalam mase praktikal dekat Lahad Datu nih..
mcm2 bnde dapat belajar..
ada yg baek ada yg xbaek..
betul ape yg "kak syaz" ckp..
bile praktikal, baru kte kenal siapa kwn siapa lawan..

kadang2 yg rapat dgn kte 2..
lawan kte..
kadang2 owg yg kte percaya 2..
rupe2nya khianati kte..
hmmm... sedyh jer pk..
btw, xpew lah..
praktikal pown tinggal agy 2 bulan..
insyaallah..masih ada kekuatan agy untuk teruskan..

tambah2 bulan Ramadhan nih..
agy banyak dugaan dtg...

sama2 kite akhiri Ramadhan kali ini dgn lebyh bermakna dari yg lepas..

Salam Ramadhan =)

No comments:

Post a Comment